Eineåsen Huseierforening

Referat mars 2019

Referat mai 2010

Referat Generalforsamling 2019
 
Det ble avholdt generalforsamling for Eineåsen Huseierforening onsdag 13. Mars kl 19.30 39 husstander møtte og i tillegg ble det fremlagt 4 fullmakter, så totalt 43 stemmeberettigede medlemmer var representert.
 
Arne Junker Østensen og Eivind Baunan åpnet på vegne av styret.  Hammer ble delegert til styrebordet for å klubbe gjennom vedtak. 
 
Sak 1
 
Godkjenning av innkalling og saksliste Ingen innkomne saker til eventuelt, bortsett fra orientering av ny informasjon om papp/papir v/ Baunan. Ingen innvendinger fra forsamlingen og saken godkjent
 
Sak 2 Arne Junker Østensen leste opp styrets årsberetning.  Kasper Schelde Hansen ble applaudert for sin innsats med ny renovasjonsordning. Det kom en kommentar til punktet trafikksikkerhet hvor det har vært noe bilkjøring på gangveien i Stian Kristensens som går parallelt til Paal Bergs vei i vinter. Her er det satt opp fartsdump på sommertid, men beboerne her minnet om at det må vises forsiktighet hvis man skal foreta nødvendig kjøring på denne strekningen. Ingen innvendinger fra forsamlingen forøvrig og beretningen ble godkjent 
 
Sak 3
 
Regnskapet for 2018 ble gjennomgått. Det kom reaksjoner på at strømregningen er vesentlig høyere enn tidligere år til tross for ekstra innbetaling for lading av elbil. Det ble diskutert om fastbeløpet som ble vedtatt på Generalforsamlingen 2018 var verifisert og dette var hentet fra Norsk elbilforening. Litt diskusjon frem og tilbake om praksisen rundt lading i så henseende. Generalforsamlingen ble også minnet på at strømprisene fra høsten 2018 hadde gått opp.  Bortsett fra dette har vi holdt oss godt innenfor budsjett. Forøvrig ingen kommentarer og regnskapet ble godkjent.  Samtidig mottok revisor Frøyen hyllest for sitt arbeide gjennom 13 år og mottok en flaske hvitvin til egen forlystelse.
 
 
 

 Sak 4
 
Informasjon om asfaltering. I tillegg til avsnittet i årsberetningen på dette punktet viste styret til befaring og utarbeidet kart sammen med bakgrunnen for vurderingen som ble gjort og konkludert med sommeren 2018. Generalforsamlingen sa seg enig i dette og det ble kun spurt om tidligere asfaltering på avmerket punkt 7. Flere av medlemmene husket at det var gjort noen endringer i forbindelse med drenering av vann, men kunne ikke huske at dette spesifikke stedet var asfaltert samtidig.  Generalforsamlingen oppmuntret styret til å gå igang med prosjektet med tidligere gitt mandat.
 
Sak 5
 
Tormod Kaaløy presenterte arbeidet som elbilgruppen har jobbet med gjennom 2018.  De fikk skryt for innsatsen av flere, men det ble også stilt spørsmål hvorvidt det innhentede tilbudet var dekkende og om det var tatt høyde for alle eventualiteter. Elbilgruppen vil jobbe videre og innhente totalt 3 tilbud for å benchmarke disse opp mot hverandre. I disse tilbudene skal det tas inn mulige gravearbeider, kapasitet i trafoer og andre uforutsette ting utfra tidligere erfaringer hos leverandør. Det vil bli avholdt en ekstraordinær Generalforsamling i slutten av mai hvor det blir avgjort hvilket alternativ som skal velges og kostnadene totalt for prosjektet.  Alle var enige om at det elektriske anlegget er modent for rehabilitering og at dagens situasjon ikke kan opprettholdes. Det ble også gjort oppmerksom på at ingen flere medlemmer av huseierforeningen må lade elbiler utover de som har gjort det gjennom 2018. Dette etter oppfordring fra elektriker fra befaring med både styret og elbilgruppen. 
 
Kasserer redegjorde for forslaget om å støtte et slikt prosjekt med kr 200.000,- Vi har nok penger på bok til både asfaltering og ovennevnte beløp til dette prosjektet, men det kan ikke justeres opp noe mere ut fra totalsummen som blir presentert på ekstraordinær generalforsamling. Differansen må innbetales av hvert medlem med 1/76 del. 
 
Sak 6
 
Budsjettet for 2019 ble lagt frem av kasserer. 
 
● Kontingenten opprettholdes på samme beløp kr 8.700,- pr. år.  ● Posten med ekstraordinær innbetaling og oppgradering el anlegg garasjer vil bli endelig bestemt med korrigerte beløp etter avholdt ekstraordinær generalforsamling i mai 2019.  ● Det ble besluttet at innbetalingen for lading av elbil/plug in henholdsvis kr 1.250,- / 750,- holdes på samme beløp for første halvår frem til det vedtas videre fremdrift jfr punktet over. 
 
 

 Følgende kommentarer fra salen; 
 
● Canal Digital heter Telenor og vil få endret navn på regnskapet 2019 ● Veglysavgiften er ikke til Hafslund, men Bærum Kommune, vil få endret navn på  regnskapet 2019
 
Sak 7
 
Gunnar Saxebøl trer ut av styret. Vi takker for hans bidrag gjennom perioden.  Etter oppmuntring om at medlemmer skulle melde seg til valg fra Felt B, rakk Elisabeth Prøsch i SK 67 opp hånden og meldte seg. Eivind Baunan sa shit au og tok gjenvalg på ett år til. 
 
Monica Kullhuset har tatt på seg vervet som revisor.
 
Eventuelt
 
Til slutt informerte Eivind Baunan om at Bærum Kommune vil slutte med de oransje sekkene til papir og papp fra 1. Mai i år. Han skal undersøke med kommunen hvilke alternativer som vi kan velge og hentefrekvens.  Det vi vet til nå er at de ønsker at hver husstand får en egen dunk, eventuelt deler en med naboen.  Det er også nevnt at man kan hente papirsekker på 26 ruller i kommunegården. Det vil bli sendt ut mere informasjon så snart Baunan vet mere. 
 
Møtet ble hevet rett før kl 21 

Nyeste kommentarer