Eineåsen Huseierforening

Referat generalforsamling 2021

REFERAT FRA GENERALFORSAMLING FOR EINEÅSEN HUSEIERFORENING AVHOLDT 10.JUNI 2021 KL. 19.00

33 husstander var representert ved oppmøte av minst en fra husstanden.  Det var fem husstander som var representert ved fullmakter. Dermed var generalforsamlingen vedtaksføre. Møtet skulle egentlig vært holdt 22.mars, men er blitt utsatt pga pandemien og forbud mot  store forsamlinger.

Arne Junker Østensen ønsket velkommen og møteinnkallingen ble godkjent.

Vera Perminow ble valgt til møteleder.

Årsberetningen for 2020 ble lest opp og godkjent av generalforsamlingen.

Det var to forslag til avtemning:

  1. Forslag om at styremedlemmer får betale halv årsavgift for å sitte i styret. Det ble stemt over forslaget og det ble vedtatt enstemmig.
  2. Forslag om at vi erstatter en container til hageavfall ved høstdugnaden med å leie inn en fliskutter. Det ble vedtatt med stort flertall.

Arne Junker Østensen la frem regnskapet for 2020 og budsjettet for 2021. Regnskap og budsjett ble godkjent av generalforsamlingen.

VALG AV NYE STYREMEDLEMMER

Thi Dang AK 14 ble valgt inn i styret. Hun blir ny kasserer etter Arne Junker Østensen

Arvid Kjendseth SK 39 var villig til å representere felt B hvor vi manglet en representant. Dermed er styret fulltallig.

Vera Perminow fortsetter som leder.

Espen Røang blir ansvarlig for hjemmesiden.

Elisabeth Prøsch fortsetter med ansvar for kontakt med Skovli om måking, feiing og strøing.

Kjersti Herztenberg Nafstad fortsetter som styremedlem.

ANDRE SAKER FRA MØTET

  1. Steinar Bysveen redegjorde for situasjonen rundt ladestasjonene og kontakten med Datek. Vi har fått en ny kontaktperson hos Datek. Han heter Mikael Jansen. Han skal ha ansvar for oppfølgingen av våre ladere. Vi bestemte også at vi skal ha to superbrukere som kan restarte ladere som ikke virker. I 80 % av tilfellene , er det det som er i veien når laderne ikke virker. Terje Heiestad og Trond Jamessen sa seg villige til å være superbrukere. Telefon og mailadresser til Datek og telefonnummer til superbrukerne, står på Huseierforeningens hjemmeside.
  2. Huseierforeningen forsetter abonnementet hos Pelias i forbindelse med rotteplagen noen huseiere har vært utsatt for. Huseiere må gi beskjed til styret, hvis problemet dukker opp igjen.
  3. Styret takket Arne Junker Østensen for fantastisk innsats for huseierforeningen i 4,5 år og overrakte ham en oppmerksomhet som takk for innsatsen.
  4. Styret har bestilt og mottatt fire skilt som skal settes opp i området vårt for å hindre fremmedparkering. De beboerne som bor der skiltene skal stå, påtok seg å montere skiltene- enten på nye stolper- eller på eksisterende stolper. Alle skiltene skal stå ved innkjøringer fra Stian Kristensens vei.
  5. Vi har tidligere kjøpt inn tre løse fartsdumper som kan monteres på gangveier hvor det ofte kjøres for fort. Arne Junker Østensen vet hvem som oppbevarer fartsdumpene. Et sted på vårt område er asfalten for dårlig til at man får festet en slik fartsdump. Det er mer omfattende og kostbart å lage en permanent fartsdump. Det har også konsekvenser for måking. Det må eventuelt drøftes på en senere generalforsamling hvis vi skal gå videre med dette. De løse fartsdumpene må fjernes om vinteren.

Referent

Vera Perminow

Nyeste kommentarer